Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
06.08.2023

109 cupluri de aur  au fost premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, eveniment  organizat  în  premieră  în cadrul Zilei comunei Șotânga.  

A fost  un  moment plin de emoție, bucurie și  recunoștință din partea administraţiei locale  pentru cuplurile care au rezistat de-a lungul timpului. 

În  cadrul unei ședințe festive, ce a avut loc  la Căminul Cultural Șotânga, au fost premiate cele 109 cupluri de aur. Oficiile de  gazdă au fost făcute de primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe.

Toate cele 109  cupluri premiate  sunt, fără îndoială, exemple de urmat în ceea ce înseamnă viața de familie. Într-o lume zbuciumată, modelele de viață au devenit o floare rară. Lecțiile de caracter 

trebuie respectate și transformate în modele ale comunității locale. O astfel de lecție, poate cea mai grea dintre toate încercările pe care ni le pune în față viața este căsnicia. 

La eveniment a participat și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, care le-a transmis un gând de apreciere și recunoștință cuplurilor. A răspuns invitației și  deputatul PSD, Carmen Holban.

Cuplurile sărbătorite au primit din partea administrației locale premii în bani, diplome, buchete de flori și o icoană iar atmosfera a fost  destinsă cu o masă festivă și muzică.