Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
09.09.2023

A SUNAT CLOPOȚELUL LA ȘOTÂNGA !

O NOUA ZI, O NOUA LUNA SEPTEMBRIE , UN NOU AN, UN NOU INCEPUT !


La acest nou început de an şcolar, fiecare dintre noi, indiferent daca suntem elevi, părinţi, bunici sau cadre didactice speră ca acesta să fie unul cu împliniri. Filele întoarse din calendarul ajuns în luna septembrie ne fac să rememorăm primele zile de şcoală din viaţa fiecăruia dintre noi cu emoţiile, sfiala şi optimismul pe care cu toţii le-am trăit an de an în acest anotimp.

Anul acesta 11 septembrie înseamnă un nou început şi odată cu acest nou început nădăjduim ca în inimile noastre şi ale elevilor de pe raza comunei noastre  să renască speranţele într-un viitor mai bun, pentru fiecare în parte şi pentru comunitatea noastră.

Întreaga perioadă de formare şi modelare începe în familie, de unde copiii trebuie să înţeleagă şi să se obişnuiască cu dimensiunea educaţiei, care se consolidează ulterior în mod organizat în şcoală şi se continuă toată viaţa în relaţiile interumane. Pentru aceste motive, cu toţii, de la copil la părinte, de la dascăl si educator şi, mai departe la autorităţi locale , avem datoria ca în ciuda greutăţilor care se ivesc de-a lungul timpului să ne îndeplinim misiunea pe care o avem. Pentru a atinge acest scop, voi, dragi elevi, prin ascultare şi receptivitate să fiţi dornici de a învăţa din ştiinţa dascălilor voștri ca să creşteţi frumoşi şi înţelepţi.

Fie ca începutul acestui nou an şcolar să fie o zi de sărbătoare şi de încredere, ca toţi elevii comunității noastre să găsească un sprijin în şcolile ce-i aşteaptă cu clasele curate şi primitoare, ca noul început să dea putere dascălilor în activitatea didactică.

Tuturor vă urez un an școlar de deplin succes .

 

Cu drag,

Primar

Ec. Constantin STROE

Școala Profesor Ilie Popescu

 

 

 

 

Școala nr 2 Goleasca

 

Școala Teiul Doamnei Teiș

 

Grădinița cu program normal Șotânga