Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
06.08.2023

Comuna Șotânga a îmbrăcat straie de sărbătoare, pe 5 august 2023, a fost sărbătorită Ziua comunei, eveniment de tradiţie care presupune un efort deosebit din partea administraţiei locale dar și a sponsorilor întru bucuria localnicilor şi a oaspeţilor. 

Cum era firesc, sărbătoarea comunei a fost deschisă de primarul  Constantin Stroe.

De Ziua comunei Șotânga,  au ajuns și  oficialități de la județ, prefectul Claudia Gilia, secretarul de stat  Ionuț Săvoiu, senatorul  Titus Corlățean, deputatul Carmen Holban dar și primari din alte localități: primarul comunei Voinești- Gabriel Dănuț Sandu, primarul comunei Mănești- Constantin Alexandru, primarul  comunei Aninoasa, fostul  președinte al CJ Dâmbovița, Gheorghe Ana și  alți  invitați care au ținut să adreseze urări de bine la ceas de sărbătoare atât primarului Constantin Stroe, cât și tuturor locuitorilor comunei.

Primarul și Consiliul Local Șotânga alături de sponsori au pregătit o sărbătoare pe cinste în Parcul comunal de lângă stadion.

Ansamblul Chindia sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu a deschis  spectacolul. Pe scenă au urca artiști renumiți: Fuego, Nico, Stelu Pandelescu, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Emilia Ghinescu, Dana Dobre.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.