Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
02.08.2023

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere sunt în toi, la Șotânga

La Șotânga, lucrările de modernizare a infrastructurii sunt în toi. Președintele Consiliului Județean, Corneliu Stefan, anunță un sprijin prin Programul Județean de Dezvoltare Locală în valoare de 1.300.000 lei, pentru modernizarea a 3,2 km de drumuri locale. Totodată, prin Programul Național „Anghel Saligny”, primăria condusă de Constantin Stroe mai lucrează pe un alt proiect de modenizare a drumurilor locale cu o lungime de 5,6 km.

„Mă bucur că le pot fi alături primarilor dâmbovițeni în proiectele pe care le implementează, așa cum este si cazul comunei Șotânga. Aici, prin PJDL, se lucrează pe unul dintre obiectivele administrației conduse de Stroe Constantin, la care CJD contribuie din punct de vedere financiar. Este vorba de modernizarea a cel puțin 3,2 km de drumuri locale, investiție cu o valoare totală de aproximativ 2.900.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de aproape 1.300.000 de lei. în cadrul proiectului se toarnă două straturi de asfalt și se amenajează șanțuri și rigole carosabile.

Totodată, prin Programul Național „Anghel Saligny”, se mai lucrează în Șotânga pe un alt proiect de modenizare de drumuri locale. Se vor asfalta 5,6 km de drum, dar se mai au în vedere și:

*    Beton area a 8,6 km de șanț;

*     Amenajarea a 150 de accese proprietăți;

*    25 de podețe dalate și tubulare;

*    Amenajarea de trotuare.

Valoarea acestui proiect este de aproximativ 9.500.000 de lei”, precizează Corneliu Ștefan.